Welkom bij REP Rotterdam!

Word sterker, fitter en gezonder bij REP Rotterdam, dé plek waar passie voor sport en gemeenschap samenkomen. Met onze hoogwaardige faciliteiten, gecertificeerde coaches en gevarieerde trainingen bieden we een unieke fitnesservaring die jou zal helpen je doelen te bereiken. Ontdek wat REP Rotterdam te bieden heeft en waarom onze leden ervoor kiezen om bij ons te trainen.

Ontdek ons aanbod

WOD: Intensief, afwisselend & leuk

Duik in de wereld van Hybride Trainen, een fitnessprogramma dat je uitdaagt, je lichaam transformeert en je geest versterkt. Met functionele bewegingen, variërende oefenvormen en een hoge intensiteit biedt de WOD een complete training voor je lichaam. Van Olympische lifts tot gymnastiek en van roeien tot hardlopen, je zult een breed scala aan oefeningen ontdekken die je zullen uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

Personal Training: Maatwerk voor jouw persoonlijke doelen

Onze fitnessprogramma's zijn ontworpen om aan jouw individuele behoeften te voldoen, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je conditie wilt verbeteren, onze gecertificeerde coaches zullen je begeleiden op jouw weg naar succes. Met persoonlijke aandacht en gerichte trainingsschema's word je gemotiveerd om je grenzen te verleggen en resultaten te behalen waarvan je dacht dat ze buiten bereik waren.

Hyrox: De ultieme fitness race voor iedereen

Ben je klaar voor de ultieme fitnessuitdaging? HYROX is de race die kracht, uithoudingsvermogen en functionele training combineert. Met 8 x 1 km hardlopen en 8 functionele trainingen, test HYROX je lichaam op maximale vaardigheid en kracht. Bij REP Rotterdam werken we samen met de ontwerper van de race, Mintra Tilly, om je voor te bereiden op jouw HYROX-evenement. Laat ons je begeleiden op weg naar succes!

Olympisch Gewichtheffen: Kracht, snelheid en techniek

Ervaar de opwinding van olympisch gewichtheffen, een sport die maximale kracht en snelheid vereist. Bij REP Rotterdam bieden we zowel beginners- als gevorderdenlessen in olympisch gewichtheffen aan. Onze deskundige coaches zullen je begeleiden bij het leren van de technieken en je helpen om je kracht en vermogen te vergroten. Met blokken van 3 weken waarin je je focust op specifieke bewegingen, zul je technisch beter gaan liften en jezelf steeds weer overtreffen.

Powerlifting: Test je kracht in de "sterkste sport ter wereld"

Voel de kracht en het adrenalinepompende gevoel van powerlifting. Bij REP Rotterdam bieden we lessen aan voor zowel beginners als gevorderde lifters. Powerlifting draait om de squat, bench press en deadlift - het tillen van zoveel mogelijk gewicht voor 1 herhaling. Onze lessen zijn ontworpen om je kracht progressief op te bouwen, met focus op maximale kracht, explosieve kracht en hypertrofie. Bereid je voor om je persoonlijke records te breken en de top van de ranglijsten te bereiken.

Gymnastics: Bereik behendigheid en coördinatie

Ontwikkel behendigheid, coördinatie en lichaamsbeheersing met onze gymnastics lessen. Of je nu een beginner of een gevorderde atleet bent, onze lessen bieden een gevarieerd programma waarin je werkt aan handstanden, kip swings, core-stabiliteit en meer. Elk blok van 4-6 weken heeft een andere focus, zodat je je vaardigheden kunt verbeteren en nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Ontdek de schoonheid en kracht van gymnastics bij REP Rotterdam.

Word lid en neem de uitdaging aan!

Bij REP Rotterdam geloven we dat jij de kracht hebt om je grenzen te verleggen en je doelen te bereiken. Word vandaag nog lid en ervaar de vele voordelen van trainen bij ons:

Professionele Begeleiding

Onze gecertificeerde coaches staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen op je fitnessreis. Of je nu nieuw bent in de wereld van fitness of een ervaren atleet, we zullen samen met jou een op maat gemaakt trainingsprogramma creëren dat past bij jouw behoeften en doelen.

Motiverende Gemeenschap

Sluit je aan bij onze gemeenschap van toegewijde en inspirerende individuen die allemaal streven naar persoonlijke groei en transformatie. Je zult gemotiveerd worden door gelijkgestemde mensen die je aanmoedigen en steunen, en samen zullen we successen vieren en obstakels overwinnen.

Uitdagende Workouts

Bereid je voor op uitdagende en gevarieerde workouts die je lichaam en geest zullen testen. Of het nu gaat om HYROX, Olympisch Gewichtheffen, Powerlifting of Gymnastics, we bieden een breed scala aan trainingen die je helpen om sterker, fitter en veerkrachtiger te worden.

Persoonlijke Groei

Bij REP Rotterdam draait het niet alleen om het fysieke aspect van fitness, maar ook om jezelf mentaal en emotioneel te versterken. Ontdek je ware potentieel, verleg je grenzen en ontwikkel een positieve mindset die je in staat stelt om elk obstakel te overwinnen.

Resultaten die je kunt zien en voelen

Door je toewijding en inzet zul je verbazingwekkende resultaten behalen. Of je nu spiermassa wilt opbouwen, je uithoudingsvermogen wilt vergroten, je vaardigheden wilt verbeteren of gewicht wilt verliezen, we zullen je ondersteunen bij elke stap van je reis naar succes.

Word vandaag nog lid en begin je transformatie bij REP Rotterdam. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een gratis consultatie en rondleiding in onze faciliteit te regelen. Bereid je voor om de uitdaging aan te gaan, jezelf te overtreffen en de beste versie van jezelf te worden!

Contact Formulier