VOOR WIE IS REP ROTTERDAM?

Bij REP Rotterdam bieden we een uitgebreid scala aan groepslesssen en trainingsopties voor mensen die streven naar een vervullend en actief leven.

Onze Strength & Conditioning workouts worden geleid door ervaren coaches en zijn ongelooflijk effectief, leuk en uitdagend.

 

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij REP Rotterdam is er plaats voor jou. Het gaat niet om je huidige fitnessniveau, maar om je mindset en bereidheid om jezelf in te zetten.

 

Als je klaar bent om jezelf uit te dagen, dan is REP Rotterdam de sportschool voor jou. Kom langs en ervaar het zelf!

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Dimitri Ramman

Eigenaar / Head Coach

 

Dimitri is afgestudeerd in bewegingstechnologie met specialisaties in biomechanica en inspanningsfysiologie. Hierdoor heeft hij een grote kennis van het menselijk lichaam en bewegingen, waardoor hij je helpt het optimale uit je training te halen. Met deze kennis wilt hij mensen fitter en beter bewust maken van gezonde keuzes en leefstijl. Met deze visie heeft hij in 2020, REP Rotterdam opgericht.

Brydew

CrossFit Coach & Personal Trainer

 

Brydew zit momenteel in de eindfase van zijn opleiding voeding en diëtiek. Deze kennis combineert hij met zijn enthousiasme, diverse CrossFit Trainers opleidingen en heel veel discipline. 

 

Pepijn

CrossFit Coach

 

Pepijn is onze HYROX Master Trainer, met diverse behaalde finale plaatsen voor zowel Las Vegas als het EK Hyrox in Manchester.  Train gericht met op de seconde uitgewerkte trainingsprogramma's naar jouw Hyrox event.

Harold

Personal Trainer

 

Harold is onze alles kunner. Met diverse taken op de achtergrond zorgt hij dat alles altijd tot in de puntjes geregeld is. Na jaren lang training te hebben gegeven in andere sporten is hij vanuit zijn enthousiasme voor metcons begonnen met lesgeven.