Personal Training

Tijdens personal training bij REP Rotterdam draait het om jou. Wij geloven in persoonlijke service. Jouw resultaat is wat telt. Zit je niet lekker in je vel en wil je weer in vorm raken? Trainen voor een sportieve uitdaging of evenement? Afvallen? Extra begeleiding nodig om te herstellen van een blessure of operatie? Of heb je even een zetje in de juiste richting nodig? Personal Training kan je hierbij helpen. Samen met jou gaan wij aan de slag om resultaten te behalen.

DUO Training

Liever gezellig samen sporten? Dan is DUO personal training of small group training de beste keuze voor jou. Train samen met je partner, collega, vriend of vriendin en werk samen aan jullie doelstellingen.

 

Ondanks dat jullie samen in één uur trainen, werken we wel aan jullie individuele doelstellingen. Deze doelstellingen worden aan het begin van het traject bepaald. Ook wordt er een bijpassend trainingsschema en voedingsplan opgesteld. Tussentijds meten zorgt ervoor dat wij jouw persoonlijke resultaten kunnen garanderen.

Hoe het werkt

6 stappen naar succes

Stap 1

GRATIS CONSULT

 

Voordat je aan je fitnessreis begint, zullen we een gratis consult van 60 minuten boeken, via de telefoon of in onze privéstudio. Hierin hebben we de gelegenheid om te praten over je behoeften, doelen, levensstijl gewoonten en dieet. Tijdens dit gesprek kunnen we ook vaststellen of we goed bij elkaar passen om samen te werken.

 

Stap 2

GEZONDHEIDSONDERZOEK & FITHEIDSTESTEN

 

Voordat je kunt beginnen met een trainings- en voedingsplan, of met een plan dat effectief zal zijn, voeren we een aantal tests uit om je huidige staat van gezondheid en fitheid vast te stellen. Er is namelijk geen blauwdruk voor gewichtsbeheersing. Hoe je moet trainen en wat je moet eten is voor iedereen anders, ook al is het doel hetzelfde. Het zal afhangen van je leeftijd, geslacht, somatotype (lichaamstype) en levensstijl. Hoe kan iemand je een op maat gemaakt voedings- en trainingsprogramma geven als ze niets over je lichaam weten? Hoe kun je de effecten van je training en dieet volgen als je geen referentiepunt hebt? 

Dit is wat we over je te weten willen komen:

 • Hartslag in rust

 • Bloeddruk in rust

 • Lengte/Gewicht

 • Lichaamssamenstelling (Lichaamsvet/Skeletspieren/Water)

 • Visceraal vet

 • BMR (Metabolische Basissnelheid)

 • Cardiorespiratoire fitheid

 • Herstelsnelheid cardiorespiratoir

 • Spierkracht

 • Spieruithoudingsvermogen

 • Flexibiliteit & mobiliteit

 • Houding

 

Stap 3

LIFESTYLE BEOORDELING & PLAN

 

Wist je dat 80% van je gewichtsverlies of gewichtsbeheersing resultaten komen van de tijd die je buiten de sportschool doorbrengt?! Stel dat je 4 keer per week 1 uur traint in de sportschool, dan is dat minder dan 2% van je week. Als je dus geen geschikt plan hebt voor je tijd buiten de sportschool, dan breng je je resultaten ernstig in gevaar.

 

Bij REP Rotterdam gaan we verder dan de muren van de sportschool en zorgen we ervoor dat je een levensstijl hebt die je helpt om in vorm te komen en je geweldig te voelen!

 

Stap 4

VOEDINGSANALYSE EN -PLAN

 

Maar liefst 70% van afvallen komt neer op je voeding.  Als je geen geschikt voedingssysteem volgt, of erger nog, een dieet volgt, dan maakt het niet uit hoe hard je traint in de sportschool, je zult niet de langdurige resultaten krijgen die je zoekt. 

Bij REP Rotterdam bieden we individuele voedingsbegeleiding waarbij:

 • Je jezelf niet hoeft uit te hongeren of koolhydraten hoeft te schrappen zoals bij veel diëten, waardoor je metabolisme vertraagt en je je de hele dag moe en hongerig voelt.

 • Je nog steeds het voedsel kunt eten dat je lekker vindt. 

 • Je geen vast maaltijdplan hoeft te volgen maar flexibiliteit en keuze hebt in wat je eet.

 

Het is eigenlijk heel eenvoudig: je zult bij ons snel gewoonten ontwikkelen en van voeding een levensstijl maken, geen dieet.

Stap 5

BOODSCHAPPEN COACHING

 

Als je een gezonde levensstijl wilt beginnen, moet je weten welke voedingsmiddelen je moet kopen. Weet je waar je op moet letten in de supermarkt? Als je bijvoorbeeld yoghurt gaat kopen, weet je dan wat de gezondste keuze is?

Begrijp je de voedingswaarde  tabellen en ingrediënten, zodat je met vertrouwen kunt vaststellen of een product dat als "gezond" is verpakt, dat ook echt is of niet? Hoe vermijd je de verleiding om junkfood te kopen?

 

Stap 6

ÉÉN-OP-ÉÉN TRAINING

 

Train met ons in onze privé studio met gratis parkeren. Je zult niet alleen progressief en efficiënt trainen, maar je zult ook leren HOE je moet trainen.

 

Wij geloven in het opleiden van onze klanten, zodat ze op een dag de motivatie en kennis hebben om zelf veilig en effectief te kunnen trainen. 

 

Je leert niet alleen technieken en trainingssystemen, maar je leert ook het doel en de voordelen van elk element. Om gemotiveerd te zijn en te blijven om een doel te bereiken, moet je begrijpen wat je doet en waarom je het doet. Tijdens elke stap van het traject.

 

GRATIS INTAKE